NLENDU

Jachtbouw

Leeuwenburgh Fineer is dé specialist als het gaat om marine products. Actief in alle facetten van de nautische wereld. Als ruwe fineer leverancier voor de one-off Superyachts waar alles draait om uniekheid van het schip, naadloze aansluiting van fineer en ultra lichte materialen. Maar natuurlijk ook in de semi custom jachtbouw en commerciële scheepsbouw waar we naast de levering van het reguliere fineer nog verder gaan door het fineer al op een dragerplaat te persen en het eventueel van de juiste lakafwerking voorzien.

Doordat de Ligna reeks precies voldoet aan alle eisen die de moderne jachtinterieurbouwer stelt wordt het vakmanschap en expertise van de bouwer gerespecteerd en kunnen betere eindresultaten worden behaald. Jachtbouw is een specialisme, uitgevoerd door vakmensen. Mensen die altijd streven naar kwaliteit en perfectie. En die dat ook zoeken bij hun partners. Leeuwenburgh Fineer is zo’n partner.


Totaalsysteem

De producten van Leeuwenburgh fineer worden dus veelal als totaal systeem toegepast in de jachtbouw. Dat systeem wordt gevormd door het combineren van producten uit de Lignaflex-, Lignapal- en Lignacore reeks. Hierdoor ontstaat voor elke toepassing een efficiënt te verwerken oplossing met een zeer kwalitatieve uitstraling. Dat leidt tot directe kostenbesparingen door het verminderen van laktijden en kwaliteitsverbeteringen in uitvoering.

teakint

Voor elke detaillering biedt het systeem een oplossing, alle applicaties zijn klantgericht afgewerkt, hoogwaardig van kwaliteit en van gegarandeerde kleurconsistentie.


Dik fineer om gebogen lijsten op te bouwen.Lignapal Selection Oak white wash toegepast in een jachtinterieur.STEL UW VRAAG AAN LEEUWENBURGH

verstuur

INFOLIJN: +31 (0) 162 514918

BEL MIJ A.U.B.verstuur