NLENDU

Profiel & historie

Leeuwenburgh is een naam in fineer. Leeuwenburgh fineer is al enkele tientallen jaren actief in fineer. Wereldwijd. Op vele markten. Vanaf het begin heeft het streven naar kwaliteit voorop gestaan. Een streven dat door de experts in de branche en door de vele relaties, internationaal herkend wordt.

kantoor en productie hallen 

Leeuwenburgh Fineer is van origine een handelsonderneming in exclusieve decoratieve fineren gesticht door David Leeuwenburgh. Sinds 1989 is de leiding van het bedrijf in handen van zijn zoon Erik Leeuwenburgh.

Gedurende de laatste 20 jaar is het bedrijf getransformeerd naar een produktiebedrijf met wereldwijde afzet. Inmiddels is het bedrijf met name bekend van het ontwikkelde Ligna programma. Deze reeks bestaat uit het Lignaflex, Lignapal, Lignapal Brut en Lignacore producten. Met deze collectie wordt succesvol geappeleerd aan de vraag naar consistente, onderling uitwisselbaarheid en verwerkingsgemak van fineer producten voor alle toepassingsgebieden.

De recentelijk geïntroduceerde Lignapal Selectie, met daarin unieke en spraakmakende fineervarianten, gaat ongetwijfeld leiden tot een nieuwe impuls in de markt en in de verdere ontwikkeling van Leeuwenburgh Fineer daarin.


STEL UW VRAAG AAN LEEUWENBURGH

verstuur

INFOLIJN: +31 (0) 162 514918

BEL MIJ A.U.B.verstuur