Vacature: Internationaal Salesmanager die van aanpakken weet

Ben je op zoek naar een zelfstandige job in een betrouwbare en groeiende no-nonsense organisatie? Neem je initiatief, toon je eigenaarschap en beschik je over een flinke dosis gezond verstand? En krijg je energie van new business én sterk relatiebeheer. Zo ja, dan zoeken we jou!

De organisatie

Leeuwenburgh fineer staat met beide voeten stevig in de markt. We leveren wereldwijd hoogwaardige, innovatieve en unieke fineerproducten voor toepassing in de projectmarkt, meubelindustrie, interieur-, keuken- en jachtbouw. Daarbij kunnen we terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring, maar tegelijkertijd innoveren we continu. Kenmerkend voor onze organisatie zijn verder korte lijnen, een hoge betrokkenheid, ruimte voor eigen initiatief, flexibiliteit en onze voorliefde voor en geloof in het product.

De functie

Na een gedegen inwerkperiode ga je op zoek naar nieuwe importeurs en dealers buiten de landsgrenzen. Kwaliteit gaat daarbij boven aantallen en we geloven niet in quick wins, maar gaan voor partnerships op lange termijn. Het investeren in en voortdurend inspireren van relaties vormt dan ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Daarbij sta je in nauw contact met de productie, zodat je waar kunt maken wat je belooft. En kun je terugvallen op onze vakkundige binnendienst die ervoor zorgt dat de opvolging goed geregeld is.

Ook voor een stuk marktverdieping draai je je hand niet om. Internationale beurzen zie je als kans en niet als noodzaak, en je vindt het niet erg om zo’n drie dagen per maand op reis te zijn. Verder zet je graag de spreekwoordelijke stap extra voor zowel je klanten als voor de rest van het team, en bij dat alles rapporteer je direct aan de commercieel ingestelde directeur. Is er een klik, voel je je thuis en maak je het waar? Dan heb je op termijn de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Commercieel Manager.

Wie zoeken we?

  • Een energiek persoon met HBO werk- en denkniveau in commerciële richting
  • Je hebt relevante werkervaring in een B2B-omgeving, bij voorkeur in de projectmarkt
  • Ervaring met adviserend verkopen en langdurige verkooptrajecten is een must
  • Je bent commercieel gedreven, proactief, oplossingsgericht en een echte doorzetter
  • Je neemt eigenaarschap, werkt zelfstandig, bent ambitieus en ziet kansen
  • Ook in het Engels en Duits kun je je prima redden en elke andere vreemde taal is een pre

Wat bieden we jou?

Een internationale sleutelpositie in een ambitieus en groeiend productiebedrijf, waarbij geen dag hetzelfde is. We zetten ons sterk in op de ontwikkeling van onze mensen. Bovendien krijg je de ruimte om de functie naar eigen inzicht in te richten en wordt eigen initiatief op prijs gesteld. Daarbij kun je rekenen op een marktconform salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om op termijn mee te groeien met het bedrijf in zowel verantwoordelijkheid als salariëring.

Is dat alles op je lijf geschreven?

Dan bouwen we graag mee aan jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling! Stuur je sollicitatie inclusief korte motivatie en Curriculum Vitae naar Erik Leeuwenburgh via: erik@leeuwenburgh.com