Lignacore keuken
Gefineerd plaatmateriaal van hoge kwaliteit

Lignacore gefineerd plaatmateriaal

Lignacore staat voor gefineerd plaatmateriaal met diverse kernen zoals multiplex, mdf, spaanplaat en diverse mix-platen. Deze fineer platen kunnen op elk gewenst afwerkingsniveau geleverd worden en zijn eenvoudig en snel te verwerken.

Lignacore Gefineerd Plaatmateriaal

Lignacore gefineerd plaatmateriaal kan vrijwel in elke denkbare houtsoort en afwerking geproduceerd worden. De gebeitste platen zijn kleur consistent en voorzien van een milieuvriendelijk laksysteem.

De Lignacore houtfineer platen worden op twee lakstraten door onze specialisten voorzien van een kwalitatieve afwerking. Leeuwenburgh Fineer werkt met watergedragen laksystemen voor een hoogwaardige spuitkwaliteit die efficiënt en duurzaam is. Door de zeer goede kleurconsistentie van de Lignacore fineer platen is de afwerking van uw fineer project zeer gelijkmatig.

Lignacore keuken

De voordelen van Lignacore platen

Grote keuze houtsoorten

Meer dan 100 houtsoorten beschikbaar, in verschillende voegwijzen en kwaliteiten.

Dik fineer

Buiten de standaard fineer dikte zijn verschillende fineer dikten in houtsoorten verkrijgbaar van 0,55 tot 2,5 mm.

Structuren

De platen kunnen in verschillende gradaties geborsteld worden, op verschillende manieren gescratcht en 3D gestructureerd.

Klaar voor gebruik

Lignacore kan compleet afgelakt geleverd worden en zijn klaar voor gebruik. Dit levert u en uw fineer project een tijdsbesparing op.

Homogene kleur

Vakkundige houtsorteringen en de geavanceerde lakstraten geven de Lignacore gebeitste fineerde platen een consistente kleur en een gelijkmatige afwerking.

Meten is weten

Lignacore gelakte platen hebben weliswaar een traditionele uitstraling, maar worden op industriële wijze afgewerkt. Dit garandeert exacte hoeveelheden lak op het oppervlak en dus bescherming van het hout.

Milieuvriendelijk laksysteem

Leeuwenburgh Fineer spaart de leefomgeving en de natuur. Onze Lignacore afgelakte platen worden op een verantwoorde manier geproduceerd en zijn voorzien van een milieuvriendelijk laksysteem.

Gefineerde platen

Lignacore gefineerd plaatmateriaal

Gefineerde platen in vele soorten en afwerkingen.

Lignacore plaatmateriaal heeft een hoge technische kwaliteit op gebied van voegen en verlijming (tot D4). Meer dan 100 houtsoorten zijn leverbaar, in verschillende voegwijzen. Op klantwens kunnen er specifieke sorteringen in het fineer en een hoge fineer kwaliteit en beeldafwikkeling. De fineer platen worden in diverse fasen van afwerking aangeboden, ze kunnen geleverd worden in een mat, satijn of hoogglans afwerking. Diverse plaatmaterialen kunnen worden gebruikt als basisplaat zoals bijvoorbeeld multiplex, mdf of spaanplaat in verschillende diktes.

Hewn Oak smoked
171.0,9.BVH
3D Hewn Oak smoked
Vibrant oak
Vibrant
Vibrant Oak
Pure Oak
Pure
Pure Oak
Refined Oak
Refined
Refined Oak
Oak Beam wood Natural
169.02
Beam Wood Natural Oak

De productie van Lignacore

Na het op zicht selecteren, voegen en afwerken van de fineer vellen worden de vellen houtfineer op een plaatmateriaal gelijmd en voorzien van een hoogwaardig, duurzaam en milieuvriendelijk laksysteem.

Gezicht

De tekening selecteren

Voor iedere Lignacore referentie wordt fineer geselecteerd met een specifieke kleur en tekening. Deze sortering vormt de basis van het eindproduct.

Samenvoegen

Het voegen van de houtfineer vellen

De geselecteerde stroken fineer moet nu volgens een vaste specificatie parallel geknipt en aan elkaar verlijmd worden. Ook hier is de ervaring van onze specialisten de garantie voor een goed eindresultaat.

Monteren

Verlijmen op plaatmateriaal

Na het uitsorteren en voegen worden de vellen fineer op een plaatmateriaal zoals multiplex, mdf, spaanplaat of diverse soorten sandwichplaten geperst. Doordat een groot deel van de productie in huis wordt gebeitst en afgelakt, wordt er ook bij de productie van geschuurde platen, maximaal aandacht besteed aan een perfecte verlijming en het uitsluiten van lijmdoorslag.

Aflakken

Duurzaam en milieuvriendelijk aflakken

In onze geavanceerde lakstraten worden de fineerplaten voorgeschuurd, gestructureerd, gekleurd en gegrondeerd en afgelakt. De Lignacore fineer platen kunnen, naar wens, in diverse fasen van afwerking geleverd worden. In een mat, satijn of hoogglans afwerking, milieuvriendelijk en in een absolute top spuitkwaliteit.