Onderling uitwisselbaar: Ligna fineer selectie

Overige

Lignapal, Lignacore en Lignaflex fineer

De Ligna selectie, Lignapal, Lignaflex en Lignacore is een uiterst veelzijdig en onderling uitwisselbaar fineer product.

Lignapal

Lignapal is een licht buigzaam en afgelakt fineer met een dikte van 1 millimeter (-/- 10%) en een afmeting van 305 of 205 x 122 centimeter. Direct te gebruiken zonder verdere noodzakelijke afwerking. Dit levert u een tijd en kosten besparing op. Met Lignapal brut, een voorgeschuurde maar verder onafgewerkte variant is het mogelijk om uw eigen beits en lak aan te brengen.

Lignaflex

Lignaflex is een stevig en zeer flexibel fineer met een dikte van 0.6 millimeter (-/- 10%) en aangebracht op een papiercoating als drager. Door zijn buigzaamheid maakt Lignaflex toepassingen mogelijk die met een traditioneel fineer niet gedaan kunnen worden.

Lignacore

Lignacore zijn kant-en-klare en compleet afgewerkte fineer platen op een stevige houten drager en daardoor direct klaar voor gebruik.

De conclusie is dat deze fineer producten u en uw fineer klus een tijdsbesparing oplevert en een gelijkmatig resultaat geeft.