Kantoor interieur en houtfineer

Nieuws

Niet voor niets besteed je veel tijd aan de inrichting van een kantoor. Je wilt bij dit soort projecten de juiste atmosfeer creëren, passende bij het bedrijf én de werknemers. Daar kan kantoormeubilair van echt hout bij helpen. Houtfineer is stijlvol en het heeft een warme uitstraling. Wij verwerken het tot duurzaam, decoratief plaatmateriaal dat makkelijk te verwerken is in kantoor interieur.

Houtfineer in het kantoor: stijlvol en warm

In kantoor interieur wordt vaak voor hout gekozen omdat de warme en natuurlijke uitstraling van echt hout niet met ander materiaal te evenaren is. Geen enkele plaat van dit decoratieve plaatmateriaal is hetzelfde, omdat elke boom uniek is. Het materiaal behoudt dus zijn levendige uitstraling. Maar door onze selectie- en productieprocedure, ontstaat er een gelijkmatig eindproduct.

Het fineer wordt vaak toegepast in bureaubladen, kastdeuren en wandpanelen. Neem bijvoorbeeld het populaire witte of grijze eikenhout. Dit zien we steeds vaker in combinatie met staal, glas beton en andere ruwe materialen. De drie eigen productielijnen houtfineer van Leeuwenburgh, maken het fineer makkelijk te verwerken in elk interieurproject. Bijvoorbeeld een meer flexibel plaatmateriaal, dat voor gebogen oppervlakken gebruikt kan worden of een compleet afgelakt gefineerd plaatmateriaal dat direct klaar is voor gebruik.

Oak White Wash veneer

Voor kantoor interieur is houtfineer dus een goede oplossing. Het populaire eikenhout is goed te combineren met ruwe materialen. Onze verschillende fineersoorten en afwerkingen bieden een oplossing voor elk project. Voor op-maat oplossingen van een sfeervol, authentiek en modern kantoor interieur kun je altijd contact opnemen.

 

 

 

Bekijk ook

Gerelateerde artikelen